reakties

27 berichten, 3 pagina's 
15-03-2018
Geplaatst door: Jan

chapeau

Beste Carine,

applaus voor je site. Je hebt vakkundig een hydroceelballonnetje voor me doorgeprikt. Mag ik ook zomaar aannemen dat mijn hoogbejaarde Grotrianvleugel evenmin op een Dampchaser of aanverwante durigheid zit te wachten? Dat meen ik in elk geval tussen de snaren door te lezen.

Verder neem ik mijn hoge hoed af voor je schrijfstijl. Creatief, pakkend, vlekkeloos. Een zeldzame kwaliteit in websiteland en ver daarbuiten.

09-03-2018
Geplaatst door: Arnoud Hullegie

de piano

3 berichten:
1 je hebt me een heel erg plezierige en adekwate pianopaul doorverwezen
2de piano klinkt wat vals en wat "door"
3 kan die piano ook zo gemaakt worden dat deze plezierig blijft spelen en toch wat zachter klinkt. (ik ga verhuizen naar Brakkenstein in een appartement) Dat weet Paul nog niet.

07-03-2018
Geplaatst door: Ilze de Vries te Groesbeek

pianostemmen

Ha Carine,
Alles goed bij jullie?
Onze piano is te lang niet gestemd..... Zou je contact op kunnen nemen middels een mailtje? Ik begrijp dat dit een openbare reactie pagina is, dus ik zet mijn 06 er maar niet bij...
groet van Ilze

13-12-2017
Geplaatst door: Inge Schalk

piano stemmen

Hallo Carine,

Onze piano moet hoognodig gestemd. Eerder al een bericht gestuurd via 'uw pianotechnicus' maar geen reactie gehad tot nu toe.
Kunnen we een afspraak plannen?

Groetjes,
Inge

11-09-2017
Geplaatst door: agnes claessen

stembeurt ibach piano

Hoi Carine,
Ik heb in mijn agenda twee data met een vraagteken gereserveerd staan voor een stembeurt, nl. 15 en 22 september. Welke gaat door en hoe laat? Laat even weten?
Hartelijke groet,
Agnes

14-06-2017
Geplaatst door: Aron van Selm

Stemmeb

Beste Carine
Kan je mijn piano stemmen in Hank?
Wat zijn de kosten dan?
Mvg
Aron

06-06-2017
Geplaatst door: agnes claessen

stembeurt ibach piano

Hoi Carine,

Kunnen we een nieuwe afspraak maken voor het stemmen van mijn piano? Wegens een begrafenis is de afspraak op 19 mei niet doorgegaan.
Hoor graag van je.
Hartelijke groet,
Agnes

11-01-2017
Geplaatst door: Rob van den Bergh

piano Lourdeskerk

Hallo,

Graag een afspraak maken om de piano in de Lourdeskerk te stemmen. Voor een afspraak kunt u ook contact opnemen met de heer Sanders.

Groet,

Rob van den Bergh

31-12-2016
Geplaatst door: Hans de Jong

jouw site

Wast een mooie site Carine! Echt, chapeau! Duidelijk, helder, straight! Mooi filmpje over zelf stemmen. Heb zin om het een x te proberen. Maar dan moet jij het natuurlijk weer repareren, haha. Mijn piano klinkt weer wonderfull. Heel veel dank weer!!!!
Hans

06-12-2016
Geplaatst door: A.Hattink

2 pianos stemmen

Beste Carine, via Stef Vink werd jij mij aanbevolen als pianostemmer. Ik heb thuis een piano en op mijn werk 2 piano's die gestemd moeten worden. Ik woon en ik werk in Nijmegen. Graag hoor ik of dat in december nog mogelijk is. Op mijn werk graag op een maandagochtend, dinsdagochtend of donderdagochtend. Thuis juist liever op een dinsdagmiddag, woensdag (hele dag) of vrijdag (hele dag).
Hartelijke groet